LED gul markering

LED gul markering 19mm

16 €
Färg:

Hjälp till att öka synligheten för din omgivning genom att installera en eller flera av X-Offroad 19 mm LED Amber Marker Lights. Denna LED-markeringslampa med sina superljusstarka lysdioder fångar uppmärksamheten hos distraherade förare dag som natt. Markering ... Mer info

Del #: XOLAM001


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgänglig snart

Beskrivning

Hjälp till att öka synligheten för din omgivning genom att installera en eller flera av X-Offroad 19 mm LED Amber Marker Lights. Denna LED-markeringslampa med sina superljusstarka lysdioder fångar uppmärksamheten hos distraherade förare dag som natt. Markeringslyktan har en bärnstensfärgad polykarbonatlins med en gummigenomföring av silikon för att förhindra att smuts och fukt skadar den toppmoderna LED-elektroniken. X-Offroad 19 mm LED-markeringslampa är utformad för att vara enkel att installera och kan monteras där du behöver den. Markeringslampan levereras med en liten pigtail-kontakt som kräver en mindre kabeldragning för att fungera. Säljs i par.

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd