Infraröd kamera för reservhjul

Infraröd kamera för reservhjul Vattentät

96 €
Färg:

Utöka din syn genom att installera denna X-Offroad infraröda backkamera för eftermarknadsdisplay på din Jeep Wrangler. Genom att montera denna kamerakit på ditt fordon kan du navigera bättre, särskilt i trånga utrymmen och vid lutande manövrar, samtidigt som d ... Mer info

Del #: XOBIC001


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Beskrivning

Utöka din syn genom att installera denna X-Offroad infraröda backkamera för eftermarknadsdisplay på din Jeep Wrangler. Genom att montera denna kamerakit på ditt fordon kan du navigera bättre, särskilt i trånga utrymmen och vid lutande manövrar, samtidigt som du minskar risken för att råka ut för olyckor. Denna sats levereras med ett justerbart kamerafäste som är kompatibelt med praktiskt taget alla hjul, inklusive reservhjulet. Kameran har en CMOS-kamera av hög kvalitet och är konstruerad för ett förbättrat synfält. Kameran är inkapslad i ett väderskyddat hölje med IP68-klassning och en antireflexlins som skyddar den mot väder och vind. X-Offroad infraröd kamera för reservdäck skruvas fast på däcket och ansluts till fordonets kabeldragningssystem. Den levereras med en kompositanslutning (RCA) till videoingången och är kompatibel med fordon som använder en eftermarknadsskärm.

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd