Distanshiss Sats

Distanshiss Sats Fram, 2.5", Jeep Gladiator JT

259 €

Att köra offroad kan vara tufft för din Gladiator, det är därför du behöver en lyftsats som är speciellt utformad för att klara av det stora utomhuslivet. X-Offroad 2.5" Suspension Front Lift Kit har vad du behöver för att klara av de hinder som finns på och u ... Mer info

Del #: XOLK010


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Beskrivning

Att köra offroad kan vara tufft för din Gladiator, det är därför du behöver en lyftsats som är speciellt utformad för att klara av det stora utomhuslivet. X-Offroad 2.5" Suspension Front Lift Kit har vad du behöver för att klara av de hinder som finns på och utanför vägen. Med en lyfthöjd på 2,5 tum (64 mm) kan denna sats användas för däck med en storlek på upp till 35 tum. Satsen innehåller: Spiralfjäderdistanser fram, fästen för dämparförskjutning, svängstångsändlänkar, hårdvara. X-Offroad Lift Kit kan monteras utan svetsning eller kapning, vilket gör det till en bultmonteringssats. Endast mindre borrning krävs. Professionell installation rekommenderas dock.

Ansökningar

2019-2029 Jeep Gladiator JT
30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd