Ultimate golvmattor

Ultimate golvmattor 4 dörrar, Fram, Bak, Jeep Wrangler Unlimited JK

115 €
Färg:

De här Ultimate X-Offroad-golvfodren med exakt passform är perfekta för skydd under hela säsongen och är tillverkade av ett överlägset material som överträffar billigare fodren under extrema förhållanden. De höga 8 mm-profilerna minimerar halkrisken medan den ... Mer info

Del #: XOIA045


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Tillgängliga

Beskrivning

De här Ultimate X-Offroad-golvfodren med exakt passform är perfekta för skydd under hela säsongen och är tillverkade av ett överlägset material som överträffar billigare fodren under extrema förhållanden. De höga 8 mm-profilerna minimerar halkrisken medan den upphöjda kanten håller upp till 40 mer vätska och hjälper till att leda bort lera från skorna. Våra Ultimate Liners följer golvplattans exakta konturer och passar som en handske och har ett unikt mönster. X-Offroad-liners har också en botten med spets och en mattkrok som håller dem säkert på plats och som enkelt kan tas bort för rengöring.

Ansökningar

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Du gillar kanske också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd