🔥 11% rabatt: Motorhuvar 🔥

LED-arbetsljus

LED-arbetsljus Flod, 45W

44 €

En av X-Offroads mest mångsidiga, kompakta belysningslösningar. Kombination av spot- och flodlampor. Lämplig för alla applikationer som kräver en bred stråle, inklusive A-Pillars, dimljus och motorcykel applikationer. Ljus levereras med 120° raidus med horison ... Mer info

Del #: XOAL003


Spanskt lager: Slutsåld
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Glöm inte att köpa också

Beskrivning

En av X-Offroads mest mångsidiga, kompakta belysningslösningar. Kombination av spot- och flodlampor. Lämplig för alla applikationer som kräver en bred stråle, inklusive A-Pillars, dimljus och motorcykel applikationer. Ljus levereras med 120° raidus med horisontell belysningsdäck vid användning i par eller i enkelljusapplikationer. Den hållbara och vattentäta konstruktionen har IP 67-klassning och obrännbara, klara linser av polykarbonat. De kylflänshöljena är täckta med en satin svart pulverlack. Det är olagligt att använda dessa lampor på allmänna vägar för de är endast avsedda för användning på terräng. Säljs individuellt.

Du gillar kanske också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd