🌞 Summer Sale / 15-18% rabatt 🌞

Snabb rengöringsmedel för detajler

Snabb rengöringsmedel för detajler SPECTRUM, 700 ml

17 €
(24,29 € / L)

K2 SPECTRUM är ett unikt flytande vax som skapats på grundval av de senaste tekniska landvinningarna. Tack vare den kan du, utan någon ansträngning, vaxa billacken och ge den en djup glanspolering. Det räcker att spraya ytan och sedan torka av, utan att vänta ... Mer info

Del #: G020


Spanskt lager: Tillgängliga
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Beskrivning

K2 SPECTRUM är ett unikt flytande vax som skapats på grundval av de senaste tekniska landvinningarna. Tack vare den kan du, utan någon ansträngning, vaxa billacken och ge den en djup glanspolering. Det räcker att spraya ytan och sedan torka av, utan att vänta på att vaxet ska torka. K2 SPECTRUM kan enkelt poleras och lämnar inga vita ränder. Utmärkt för alla färgtyper. Den kan användas på en varm yta. Den har tusentals användningsområden. Den passar utmärkt för förnyelse av plast, lampor, instrumentpaneler, kromade och gummikomponenter, däck, läder och fönster. Dess enorma egenskaper kan också användas i hemmet eller på kontoret för att skydda möbler, fönster, plast, LCD-skärmar, glasögon osv. Den har en trevlig arom som gör att komponenterna behåller en fräsch doft.

Specifikation

  • Storlek: 0.70 L

Du gillar kanske också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd