🌞 Summer Sale / 15-18% rabatt 🌞

Strand Bikini Top

Strand Bikini Top Röd, Femuddig Stjärna, 2 dörrar, Jeep Wrangler JK

-16%
88 €   74 €
Färg:

Letar du efter en snabb och enkel lösning för att hålla solsken ute medan du låter brisen komma in? X-Offroad bikinitoppar är en hållbar tungvikt skärm som kan enkelt sättas på och av och som inte behöver tas bort för att installera din hårda eller mjuka toppa ... Mer info

Del #: XOST016


Spanskt lager: Slutsåld
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Beskrivning

Letar du efter en snabb och enkel lösning för att hålla solsken ute medan du låter brisen komma in? X-Offroad bikinitoppar är en hållbar tungvikt skärm som kan enkelt sättas på och av och som inte behöver tas bort för att installera din hårda eller mjuka toppar. Designad för att eliminera bländning och hålla 70% av de skadliga UV-strålarna ute samtidigt som den tillåter öppna fönster. X-Offroad bikinitoppen ger överlägsen skydd mot solens strålningsintensitet utan att behöva en separat vindrutehuvud. Tillverkad av slitstarkt svart tyg. Kula vita femuddiga stjärnor tryckt på tyget. Inga specialverktyg krävs för installation.

Specifikation

  • Material: Polyester

Ansökningar

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Du gillar kanske också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd