Vindrutefästen

Vindrutefästen Övre, Nedre, LED Stång, 50", Jeep Wrangler YJ

95 €
Färg:

X-Offroad vindrutefästens ljusstångsram gör det enkelt att installera LED-ljus ovanför din vindruta. Vindrutefäste är monterad på A-pillar av ditt fordon. Ljusstångram tillverkas av 3/16" tjockt stål med hjälp av laserskärning och utformas med en CNC-precision ... Mer info

Del #: XOAL027


Spanskt lager: Slutsåld
Tjeckiskt lager: Slutsåld

Glöm inte att köpa också

Beskrivning

X-Offroad vindrutefästens ljusstångsram gör det enkelt att installera LED-ljus ovanför din vindruta. Vindrutefäste är monterad på A-pillar av ditt fordon. Ljusstångram tillverkas av 3/16" tjockt stål med hjälp av laserskärning och utformas med en CNC-precisionspressbroms. Ljusstången kommer med Fine texturpulverbeläggning. Enkel installation. Ingen borrning eller skärning behövs. Koppla enkelt till vindrutebeläggen på din bil med hjälp av befintlig maskinvara. Precision-Cut gummipackning är inkluderad med ljusstångsram för att skydda färg på ditt fordon. Ljushållaren är utformad för en 50" LED-ljusstång. Innehåller övre fästen för vindruteljusstång och nedre fästen för strålkastare.

Ansökningar

1987-1995 Jeep Wrangler YJ

Du gillar kanske också

30 dagars returgaranti
30 dagars returgaranti

Gillar du inte produkten? Fel produktval? Inga problem! Denna produkt kan du returnera antingen på spanska eller tjeckiskt lager.

Mer info

Alla priser inkluderar 25% moms

Njut av ditt inköp, medan du är helt skyddad av

Kundskydd